Kartsukaranteeni ja kortsukorona...

...kas siinä vasta oiva loikka tämän viikon aiheeseen, joka tosiaan käsittelee meidän tiimimme osalta seksuaalioikeuksia.

Aamu alkoi tuttuun tapaan hieman ennen yhdeksää yhteisessä whatsapissamme kysellen ristiin olemmeko holleilla, huudeilla, asemissa, taajuuksilla jne...tästä on tullut tapa jolle nauramme. Todennäköisesti meistä kaikki on suhteellisen lähellä luurejaan, mutta silti tämä päivittäinen kysely pitää tehdä ennen varsinaista puhelua. Se luo turvaa. Jos lähtisi soittelemaan ilman tätä varmistusta, syntyisi varmasti kaaos.

Nämä aloituksethan rakentuvat niin, että Ruska soittaa ja me muut sitten iloissamme vastaamme. Jälleennäkemisen riemua, hihityksiä ja kuulumisten vaihtoa (nekun niin hirveästi tuppaavat himaoloissa vuorokaudessa muuttumaan), niistä starttaa tuttu pp eli puhelinpalsu.
Rutiiniksi on muodostunut jo vähän myös se, että Kiian rooli on ottaa screenshot päivän lookeista. Kiia tosin osaa tehdä tämän kohtuu salakavalasti eikä meistä taida kukaan ikinä juuri tajuta, koska kuva on lopulta otettu. Se taitaa se jutun juoni ollakkin. Ja siksi nämä lärvit ovat aina niin, no...ihania tietty <3

Enihau. Tänään sukellus seksuaalioikeuksien pariin. Aihe on laaja ja tärkeä. Olimme ja olemme hieman jumissa nyt ajatuksissamme tämän esitysmuodon kanssa. PowerPoint kun ei meille ole se mieluisin, mutta tilanteesta johtuen emme keksineet muutakaan. (haikailemme vieläkin vähän grooming-esityksen pariin, kun olimme kaikki siitä niin tohkeissamme)
Ideoita kyllä lenteli ja jokaista pohdittiin, mutta toteutukset tuntuivat vaikeilta ja paikoitellen kaaottisiltakin. Vähän tahmeaa starttia havaittavissa, olisimme kaikki tahoillamme toivoneet seksuaalioikeus-spektaakkelia, mutta se jäänee nyt näkemättä. Hyvää ja monitahoista keskustelua aiheen ympärille kyllä syntyi. Tykkään siitä, että tiimimme on kovin pohtiva ja kukin tuo tahoillaan näkökantoja ja kokemuksia esiin. Saamme hyviä keskusteluja aikaiseksi aiheen kuin aiheen ympärilä. Me pidämme hölöttämisestä ja mielipiteiden vaihdosta.

Tahmeudesta huolimatta aaimme kuitenkin ihan toimivan PowerPoint-pohjan luotua ja sen jakamista jo alustavasti testailtiinkin. Eikä ihan pelkkää mustaa valkoisella ole kuitenkaan tulossa, olemmehan Lounikset kuiteski. Tuli taas istuttua näyttöjen äärellä monta tuntia putkeen ja silmät ovat hieman ristissä. Ihan käy kyllä koulupäivistä nämä, ugh !

Nyt olemme kukin tahoillamme työstämässä vielä omia osuuksia esitykseen. Huomenna esityksen nippuun laittamista ja viilaamista.

Huomiseen siis, moro!

-Monski

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"nykynuoret varasti mun musiikin" ja muuta yhtä jännää

Kaikki yhdessä

Ihka oikea maanantai