Perjantai, ilman perjantaifiilistä

Niin on viikko taas lopuillaan, mutta ei tänään kyllä perjantailta tuntunut. Tuttuun ja totuttuun tapaan yhdeksältä soi puhelin, taas ollaan videoyhteyksissä omaan tiimiin.
Kokosimme kasaan paketin nuorisotyöstä verkossa, päädyimme tekemään pelkän listauksen hyvistä ja huonoista puolista. Tosin niitä kehityskohteita tuntui löytyvän enemmän, kuin kehuja.
Itseäni alkaa jo tämä etätyöskentely väsyttää. Vaikka hommat kyllä etenee, niin kiinnostus vaihtelee paljon. En tiedä, onko muilla ihan samoja fiiliksiä, mutta väsyneeltä tää meidän jengi tuntuu. Vaikka tänäänkin saatiin hommat ihan reippaasti tehtyä, niin kyllä aihe karkaili vähän väliä johonkin muuhun. Ainakin pohtivaan hiljaisuuteen, tai sitten korona-ahdistukseen.
Keskustelun lomassa totesimme, että vaikka etätyöskentely onkin väsyttävää, niin kyllä tämä ihan hyvin etenee. Muilla aloilla tuntuu menevän paljon heikommin, meillä on sentäs opettaja ja tiimi aina paikalla, ja työt etenevät. Huonomminkin voisi siis olla. Ja ihan positiivisella mielellä me kuitenkin ollaan, väsymyksestä ja mielialojen ailahteluista huolimatta.

-Late

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

"nykynuoret varasti mun musiikin" ja muuta yhtä jännää

Kaikki yhdessä

Ihka oikea maanantai